FAQ

Hvad er smykkerne lavet af?

Vi ønsker kun at sælge smykker af en ordenlig kvalitet. Derfor er alle ringene lavet af Sterling Sølv eller andre ædelmetaller - og vil derfor ikke smitte af. For at kunne bibeholde den gode pris tilbyder vi sølvringe, der er farvet guld i stedet for at være guldbelagt. Dog vil nogen af smykkerne også være guldbelagt. 

For at leve op til kvalitetskravene vil man derfor kunne opleve, at nogle smykker er taget af shoppen, hvis vi ikke har oplevet kvaliteten har været god nok. 

 

Hvilken størrelse er ringene?

Vores sortiment af ringe er udelukkende justerbare ringe. Derfor har vi ikke forskellige størrelser på ringene. Ringene kan altså justeres, så de passer din hånd helt perfekt - og det giver tilmed mulighed for at skifte mellem de forskellige fingres størrelser. 

Dette er muligt, da metallet er forholdsvis blødt og formbart. Dog, ligesom alt andet metal, bliver sterlingsølv også "træt" og har derfor ikke godt af at blive udvidet alt for ofte. 

Tryk her for at se en video fra min Instagramprofil, der viser tilpasning af Fjerringen.

 

Kan jeg returnere min ordre? 

Indenfor 14 dage er det naturligvis muligt at returnere sin pakke. Pakken bedes sendt til adressen nedenfor. For at vi kan godkende returnereingen skal produktet være ubrugt, i original indpakning og i salgsbar stand. Ligeledes skal den udfyldte returseddel også vedlægges returforsendelsen før pengene kan returneres. Retursedlen findes nederst på siden.

Vi modtager ikke pakker sendt til pakkeshops.

Der kan være op til 3 ugers ventetid. Ventetiden afhænger af hvilken fragt, du benytter dig af. Omkostning ved returnering, herunder fragt, betales ikke af By Nine. 

 

By Nine
Caroline Egholm 
Skolekrogen 42
3500 Værløse