STAND

Hvilken stand er din taske? 

Vi forstår, at det kan være udfordrende at købe brugte tasker. Derfor ønsker vi at gøre det lettere for dig at vurdere din kommende taske. For at hjælpe med dette giver vi alle tasker en vurdering baseret på følgende kriterier: Fremragende, Meget god, God og Fair.

Da hver taske er unik, er det altid vigtigt at se nøje på billederne og læse hele varebeskrivelsen for at få en bedre forståelse også.

Fremragende

En taske i "fremragende" stand er næsten ikke blevet brugt og har kun mindre tegn på brug.

Rigtig god

En taske i "meget god" stand er blevet brugt regelmæssigt, men den er også blevet godt vedligeholdt. Der er kun mindre tegn på brug.


God

En taske i "god" stand er blevet brugt og viser tegn på slid. Venligst tjek produktbillederne for mere specifik information.

Fair

En taske i "fair" stand har betydelig slid og viser tydeligt tegn på brug. Venligst tjek produktbillederne for mere information. Hver vare har sin egen vurdering af stand, henvis venligst til afsnittet "Standsdetaljer" for mere information.

 

Vær opmærksom på, at priserne på taskerne også afspejler deres stand, og at alle brugte tasker vil vise tegn på brug, hvilket også er en del af taskens personlighed.