LEVERING OG RETURNERING

 FORSYNINGS- OG LEVERINGSPOLITIK

Leveringsinformation

Vi sigter efter at sende din levering afsted inden for 1-3 arbejdsdage. Vores forsendelse håndteres af DAO. Leveringstiden er mellem 3-4 arbejdsdage. Leveringstiden uden for Danmark vil være længere. Når dit køb er blevet pakket specielt til dig, vil du modtage en e-mail med yderligere forsendelsesinformation og et trackingnummer. Med det nummer kan du spore dit køb. Alle vores ordrer sendes fra København, Danmark.

Afhentning af ordrer er endnu ikke en mulighed, medmindre du har en særlig aftale. For dette, kontakt By Nine Support.

Hvis du ikke har modtaget din ordre, eller hvis du har ubesvarede spørgsmål vedrørende din ordre, bedes du kontakte By Nine Support.

 

RETURNERINGSREGLER

Krav til returnering

Kunden har ret til at returnere produkter inden for 14 dage efter levering. Produktet skal opfylde de samme standarder som ved købet. Det er ikke muligt at få refunderet produkter med ny skade.

Vent op til 10 arbejdsdage, før refusionen vises på din bankkonto. Refusionen foretages gennem samme betalingsmiddel, der blev brugt til den oprindelige ordre.

Bemærk, at du er ansvarlig for forsendelsesomkostningerne ved din returnering, samt for at sikre, at pakken er korrekt pakket og beskyttet, indtil den når os.

 Make a return here