Fragt og Retunering

Fragt

Der er 2 forsendelse mulighedder, en til 50kr og til 20kr.

Efter du har modtaget en mail om at din pakke er blevet sendt, vil pakken være ude af vores varetægt, og vores arbejde vil derfor være gjort. Derfor anbefaler vi Post Nord (sporbar) 1-5 hverdag til 50kr. 

Forskellen på de to fragt mulighedder er leveringshastighed, prisen og sporings muligheden. Hvis pakken skulle blive væk eller ikke nå frem, vil det IKKE være muligt at få nogen refundering på pakken, hvis man benytter sig af forsendelsen til 10kr. Det er på baggrund af, at der er ikke nogen sporing på pakken hvilket ikke gør det muligt at holde øje med hvor pakken forbinder sig henne. Dog vil du med fragten til 50kr, få tildelt et Track And Trace nummer, som du kan spore din pakke med inde på postnordshjemme side. Hvis det skulle ske at du mistede din pakke ved brug af denne fragt mulighed, vil Postnord erstatte dit produkt. 

 

Kan jeg returnere min ordre? 

Indenfor 14 dage er det selvfølgelig muligt at returnere sin pakke. Pakken skal sendes til adressen nedenfor, ellers bliver pakken ikke godkendt som returneret. Ligeledes skal den udfyldte retursedel også ligge inde i pakken, før pengene kan komme retur. (Retursedlen findes under adressen). 

By Nine modtager IKKE pakker der sendes til pakkeshops

Der kan være op til 3 ugers ventetid. Ventetiden afhænger af hvilken fragt, du benytter dig af. Returnering er selvbetalt. 

 

Caroline Egholm 
Skolekrogen 42
3500 Værløse