About By Nine

”Som mindre har jeg altid haft en interesse for at dekorere og udsmykke, og denne interesse inspirerede mig til at starte By Nine. Jeg startede By Nine i år 2016 på Instagram, hvor jeg solgte små accessories og få smykker. 
Navnet By Nine opstod, da jeg som lille havde svært ved at udtale mit eget navn og derfor kaldte mig selv for Nine. Dette sad fast hos venner og familie, og er stadig mit kælenavn den dag i dag.
Eftersom jeg stille og roligt oplevede en stigende interesse for mine smykker, ville jeg udvikle konceptet By Nine. Jeg startede derfor med at hente smykker hjem, som udelukkende var med passionen om at sælge smykker af ædelmetaller, som resulterer i en ordentlig kvalitet, men også med fokus på at kunne sælge dem til en rimelig pris. Af den grund fandt jeg fjerringen. Da jeg oplevede et salg i fjerringen, motiverede det mig til at blive ved med at hente smykker hjem af samme gode kvalitet. Alle mine smykker har jeg selv nøje udvalgt med det forbehold, at jeg selv vil gå med smykket, hvilket jeg gør hver eneste dag.”
 - Caroline Egholm